Despre Companie

SC Sides Tech SRL este o firmă specializată în proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de supraveghere video şi antiefracţie.

Firma oferă servicii de instalare interfoane de scara, usi sectionale de garaj, instalare sisteme detectie si alarmare la incendiu, interfoane/videointerfoane pentru vile si sisteme de control acces bariere.

Experţii SC Sides Tech SRL sunt la dispoziţia dvs., oferindu-vă sfaturi şi expertiză profesională pentru achizitionarea sau instalarea sistemelor de supraveghere video şi antiefracţie.

Necesitatea protejarii spatiului personal sau comercial este esenţială, iar Sides Tech vă oferă cele mai optime soluţii atunci cand cumpăraţi sisteme pentru securitatea casei sau pentru creşterea confortului ei.

SC Sides Tech SRL foloseşte tehnologii şi sisteme de ultimă generaţie, de la companii recunoscute pentru calitatea produselor, precum DAHUA şi HIKVISION în cazul sistemelor de supraveghere video, DSC, PARADOX şi CERBER, în cazul sistemelor de alarmă şi NICE, BENINCA, BFT pentru sistemele de automatizare.

SC Sides Tech SRL oferă soluţii personalizate pentru fiecare client. Vă ajutăm să alegeţi cea mai bună variantă din punct de vedere al raportului preţ-calitate.

SC Sides Tech SRL oferă, de asemenea, consultanţă şi servicii pentru companiile şi persoanele fizice care au montate sisteme de acces, supraveghere şi antiefracţie, şi care vor să adopte noi tehnologii. Clientii care doresc aducerea la zi a sistemelor vechi le oferim modernizarea sistemelor la preturi minime.

Intotdeuna veti avea un specialist la dispozitie pentru a va raspunde nelamuririlor sau problemelor legate de aparatura. Toate produsele noastre au garantie, iar datorita service-ului dedicat, garantia se onoreaza rapid.

Scopul nostru este de a oferi produse de calitate şi servicii de suport la preturi corecte.

 

Autorizatie IGSU

licenta_IGSU

Autorizatie IGPR

licenta_IGPR
Solicita proiect