Sisteme Supraveghere Video

Instalare, proiectare, intretinere sisteme supraveghere video

Sistemele de video supraveghere video au ca destinaţie supravegherea clădirilor particulare, a spatiilor comerciale sau industriale, supravegherea video a unor situatii diverse, de la supravegherea strazilor si a intersectiilor la sisteme de supraveghere de interior.

SC Sides Tech SRL vă propune sisteme de supraveghere video de ultima generatie, remarcabile pentru performanta, calitate si fiabilitate, de la cei mai mari producatori de echipamente si sisteme de supraveghere video – Hikvision şi Dahua.

Camerele de supraveghere au la baza senzori de tip CMOS sau CCD, un ansamblu optic (lentila), carcasa si sursa de alimentare. Experţii SC Sides Tech SRL vă propun dezvoltarea unor sisteme personalizate, in functie de destinatia lor, cu camere de supraveghere exterior sau interior, inclusiv cu iluminator infrarosu.

In aceata sectiune veti gasi, de la kituri de supraveghere video, camere de supraveghere, DVR-uri, NVR-uri, si pana la cabluri, monitoare, lentile si alte accesorii necesare pentru sistemele de supraveghere video.

Solicita proiect