Servicii

SC Sides Tech SRL oferă servicii de instalare interfoane de scara, usi sectionale de garaj, instalare sisteme detectie si alarmare la incendiu, interfoane/videointerfoane pentru vile si sisteme de control acces bariere.

Instalare, proiectare, intretinere – sisteme supraveghere video

Sistemele de video supraveghere video au ca destinaţie supravegherea clădirilor particulare, a spatiilor comerciale sau industriale, supravegherea video a unor situatii diverse, de la supravegherea strazilor si a intersectiilor la sisteme de supraveghere de interior.

SC Sides Tech SRL vă propune sisteme de supraveghere video de ultima generatie, remarcabile pentru performanta, calitate si fiabilitate, de la cei mai mari producatori de echipamente si sisteme de supraveghere video – Hikvision şi Dahua.

Camerele de supraveghere au la baza senzori de tip CMOS sau CCD, un ansamblu optic (lentila), carcasa si sursa de alimentare. Experţii SC Sides Tech SRL vă propun dezvoltarea unor sisteme personalizate, in functie de destinatia lor, cu camere de supraveghere exterior sau interior, inclusiv cu iluminator infrarosu.

In aceata sectiune veti gasi, de la kituri de supraveghere video, camere de supraveghere, DVR-uri, NVR-uri, si pana la cabluri, monitoare, lentile si alte accesorii necesare pentru sistemele de supraveghere video.

Instalare, proiectare, intretinere – sisteme de alarma antiefractie

SC Sides Tech SRL va oferă sisteme de alarma antiefractie profesionale, de ultima generatie, cu integrarea tehnologiilor de comunicatii GPRS, GSM, IP si voce, remarcabile pentru performanta, simplitatea operatiunilor, calitatea si fiabilitatea lor.

Sistemele de alarma sunt destinate pentru locuinte, birouri, spatii comerciale sau industriale, de la cei mai mari producatori, specializati, precum DSC, Paradox, Cerber,

Experţii SC Sides Tech SRL vă oferă soluţii personalizate de alarmă antiefracţie. Realizăm în primul rând o evaluare a perimetrului şi, în funcţie de bugetul alocat, vă vom propune cel mai avantajos sistem de securitate, care sa corespunda in totalitate criteriilor de securitate ale obiectivului.

La cerere, putem institui un sistem de urmarire a rezultatelor si eficientei masurilor derulate.

Obiectivul nostru este de a gasi inpreuna cu beneficiari serviciilor noastre, cele mai potrivite solutii de securitate,in vederea obtineri unui rezultat optim, de calitate

In aceasta sectiune veti gasi, de la kituri de alarma cablate, wireless sau hibride, centrale alarma antiefractie, senzori/detectori, module de extensie sisteme de alarma, si pana la cabluri, acumulatori si alte accesorii si echipamente necesare pentru un sistem de alarma antiefractie.

Proiectare, instalare, intretinere – usi automatizate

Misiunea SC Sides Tech SRL este aceea de a oferi partenerilor si clientilor sai o gama variata de solutii din domeniul
proiectării, instalării şi întreţinerii de usi automatizate pentru spaţii rezidentiale, proiecte comerciale si de tip industrial.

SC Sides Tech SRL ofera flexibilitate, adaptabilitate, interactiune, profesionalism si disponibilitate pentru solutionarea oricarei cereri din domeniul sau de activitate.

Obiectivul major al companiei noastre este de a asigura o gama larga de produse de ultima generatie pentru satisfacerea celor mai diversificate cerinte venite din partea clientilor nostri. In conformitate cu acest obiectiv, avem alaturi parteneri precum NICE, BENINCA, BFT precum si alte companii cu prestigiu international.
Produsele cat si instalarea lor corespund normelor europene si directivelor nationale recunoscute, fiind insotite de certificate de garantie care sa ateste acest lucru.

Instalare sisteme detectie si alarmare la incendiu

Pentru ca instalatiile antiincediu sa functioneze in parametri optimi si sa va furnizeze toata protectia de care aveti nevoie, este nevoie, în primul rând, de cele mai bune echipamente şi nu în al doilea rând de servicii performante de montaj.

Sistemele de detectie si alarmare la incendiu, pe care experţii SC Sides Tech SRL le poate instala in cel mai scurt timp posibil si la tarife avantajoase pentru orice companie mica sau mare, sunt de ultimă generaţie. Mizăm pe calitatea produselor şi serviciilor noastre, datorită unui proces riguros de selectare a furnizorilor si/sau producatorilor.

Instalare usi sectionale de garaj

Usile sectionale sunt solutii ideale pentru inchiderea garajelor in situatii constructive specifice. Dimensionarea personalizata si folosirea componentelor speciale permit aplicatii tehnice variate in conditii de utilizare intensa.

In aceata sectiune veti gasi cele mai bune soluţii de Instalare usi sectionale de garaj, la preţuri competitive.

Interfoane de scara

Misiunea SC Sides Tech SRL este de a investi permanent in modernizarea tuturor tehnologiilor folosite, furnizarea de noi servicii si solutii sau imbunatatirea celor existente, oferind astfel clientilor nostri garantia unor produse care sa corespunda in totalitate celor mai exigente cerinte si asteptari.

Interfoanele de scara reprezintă o componentă importantă a business-ului nostru, astfel că oferim soluţii complete, profesionale, la preţuri competitive, pentru asociaţiile de proprietari şi alte instituţii interesante în achiziţia unor asfel de sistem de acces personalitate.

Interfoane/videointerfoane pentru vile

Acest tip de sisteme de acces oferă locuintei sau companiei dumneavoastra un plus de confort şi suguranţă. SC Sides Tech SRL oferă sisteme de Interfoane audio şi video pentru a obtine o conectare optimă şi de calitate.

SC Sides Tech SRL ofera o varietate mare de produse pentru a mari securitatea casei dvs.
Sisteme control acces bariere

Firma SC Sides Tech SRL va oferta sisteme de acces inteligente, cu bariera,pentru a satisface nevoile de protejare a proprietaților comerciale de toate dimensiunile.
Experţii noştri sunt pregătiţi să vă ofere consultanta gratuita in alegerea solutiilor potrivite pentru sistemele de acces si montarea echipamentelor.

Instalatii de date

O retea de date este alcatuita dintr-un ansamblu de echipamente interconectate intre ele prin intermediul unor echipamente de retea, cu scopul transmisiei de date si partajarii resurselor. De buna functionare a acesteia depinde calitatea aparatelor şi a instalării acestora.

SC Sides Tech SRL este perfectionata in instalarea de sisteme de instalatii date care vă permit accesul la informaţii în condiţii optime, de calitate. Vă putem oferi soluţii tehnice, concepute special pentru necesitatea şi nevoile d-voastră, corelate cu normativele aflate în vigoare.

Experienţa ne recomandă ca un partener serios în care puteţi avea deplină încredere.

SC Sides Tech SRL are parteneriate cu firme renumite pentru furnizarea de echipamente de cea mai bună calitate, astfel putem oferi clienţilor noştri o gamă variată de soluţii bazate pe cele mai noi tehnologii.

Solicita proiect