Sistem de Alarma

SC Sides Tech SRL oferă servicii de instalare interfoane de scara, usi sectionale de garaj, instalare sisteme detectie si alarmare la incendiu, interfoane/videointerfoane pentru vile si sisteme de control acces bariere.

Instalare, proiectare, intretinere – sisteme de alarma antiefractie

SC Sides Tech SRL va oferă sisteme de alarma antiefractie profesionale, de ultima generatie, cu integrarea tehnologiilor de comunicatii GPRS, GSM, IP si voce, remarcabile pentru performanta, simplitatea operatiunilor, calitatea si fiabilitatea lor.

Sistemele de alarma sunt destinate pentru locuinte, birouri, spatii comerciale sau industriale, de la cei mai mari producatori, specializati, precum DSC, Paradox, Cerber,

Experţii SC Sides Tech SRL vă oferă soluţii personalizate de alarmă antiefracţie. Realizăm în primul rând o evaluare a perimetrului şi, în funcţie de bugetul alocat, vă vom propune cel mai avantajos sistem de securitate, care sa corespunda in totalitate criteriilor de securitate ale obiectivului.

La cerere, putem institui un sistem de urmarire a rezultatelor si eficientei masurilor derulate.

Obiectivul nostru este de a gasi inpreuna cu beneficiari serviciilor noastre, cele mai potrivite solutii de securitate,in vederea obtineri unui rezultat optim, de calitate

In aceasta sectiune veti gasi, de la kituri de alarma cablate, wireless sau hibride, centrale alarma antiefractie, senzori/detectori, module de extensie sisteme de alarma, si pana la cabluri, acumulatori si alte accesorii si echipamente necesare pentru un sistem de alarma antiefractie.

sisteme alarma antiefractie

Solicita proiect